söndag 24 februari 2008

Scrap-Loppis

Har precis blivit färdig med att prismärka alla Lottas saker inför scraploppisen den 2 mars i Malmslätt, utanför Linköping. Trodde inte det var så mycket kvar... det är det inte heller om man jämför med vad det var från början - men det är en hel del i alla fall.

Hoppas att det kommer mycket folk som handlar av oss som har försäljning!

Vägbeskrivning:
Adressen är Björkliden 233 i Malmslätt.
Du åker E4 och förbi alla avfarter till stan (förbi IKEA och Biltema avfarten med) och svänger av vid avfarten Linköping väster, flygvapen muséet. Nere vid stoppet svänger du sedan höger och kör rakt fram hela vägen in i Malmslätt. Du svänger när du kommer fram till en skylt med Tokarps skyltat höger, men då svänger du åt vänster i stället. På gatskyltarna står det då Mariedalsgatan, Björkliden och Lötgatan.
Du kommer köra igenom 2 avsmalningar på den gatan, innan den tredje avsmalningen där du ser en busskur svänger du upp vänster, då är du inne på rätt gata, när du svänger upp där ser du även parkeringsautomaten. Du kör tills du ser en inhängad bollplan på vänster sida, precis bakom den ligger "Gröna Huset" där vi håller till.

1 har sagt sin mening:

ScrapGrodan sa...

Vad häftigt det låter med scrap-loppis! Önskar att jag kunde åka dit men min andra hobby, fotboll, kommer att få "njuta" av min närvaro.
Kram

Mina alster 2011

Mina alster 2010