måndag 10 mars 2008

Oj, vad tiden går fort!

Det var några dagar sedan jag skrev något. Kan ju bero på att jag inte tycker det händer något speciellt att skriva om. Men jag kan ju sammanfatta sedan sist i alla fall;

6 mar - arbetade och åkte sedan hem. Gissar att jag satt och surfade en hel del.
7 mar - arbetade. Åkte till Bauhaus för att köpa "fastighetsskötarring" till mina tjejer. Jag hade skrivit ut bild från Scrappiz för att jag skulle kunna visa vad jag ville ha i informationsdisken, i stället för att själv gå och leta i denna butik. Och efter lite diskussion mellan två som jobbar där blev jag visad till rätt ställe. Så jag köpte tre ringar. Satte mig i bilen och skulle åka hem. Men i stället åkte jag till Rusta's parkering (50 meter därifrån, typ) för att se om de hade kvar ryktbag. Det hade dem så jag köpte två stycken. I kassan blev jag förvånad över priset - 14,50 styck. När jag köpte min kostade den i alla fall 29. Men jag var lika glad för det. En är till Laila och den andra till en kollegas dotter. Åkte sedan till systemblaget och köpte lite vin. Sedan åkte jag hem och satte mig vid datorn.
8 mar - satt vid datorn mest hela förmiddagen. Pratade med en kompis och åkte senare dit för att fika. Det blev längre än så. Hennes lillebror kom också dit. Vi kollade på YouTube, spelade lufthockey och något fotbollsspel där gubbarna sitter på en pinne som man snurrar. Såg lite på TV och ännu mer på YouTube.
9 mar - tog de lugnt framför datorn. Blev otroligt trött framåt eftermiddagen och lade mig på soffan. Vaknade klockan fem och fortsatte lite vid datorn. Hämtade sedan Sara. Vi åkte till stan för att köpa kylarvätska och nya glödlampor till billysena. På hemvägen stannade vi vid "godisbron" och köpte godis.
10 mar - åkte till jobbet, och kom i tid trots mycket trafik. Gav min kollega ryktbagen som hon ska ge till dottern. Tog fram en massa statistik idag för de senaste två månaderna. Har inte kunnat göra det tidigare då vi inte fått köra faktureringen. Tog även fram Kreatinin på veckans DT-undersökningar. Sedan åkte jag hem. Lagade mat och satte mig sedan framför TV:n och kollade på något inspelat program av "Women's Murder Club". Sedan satte jag mig framför datorn i stället. Men nu vill Sara ha datorn så jag får hitta på något annat. Jag är trött så jag gissar att jag hamnar i sängen.

2 har sagt sin mening:

Christina sa...

Puh, säger jag när jag läst vad du sysslat med. Går alltid ditt liv i 1000-fart? Ler när jag tänker på dig och ser dig framför mig.

Sara sa...

Hej svejs,,,=)
Vet du var man få tag i zipp påsar?? Kjam

Mina alster 2011

Mina alster 2010