måndag 12 maj 2008

Inga sjukresor... än

Låg och vilade på soffan. Blev väckt av chefen som berättade om information angående sjukresor. De första två veckorna är det ju arbetsgivaren som står för kostnaden. Från och med tredje veckan är det FörsäkringsKassan. Så arbetsgivaren väntar tills FK går in - det är en jättestor kostnad att få mig till jobbet med sjukresor. Troligen har de kommit överens om att FK betalar sjukresor och arbetsgivaren betalar lön i stället. Så jag är sjukskriven den här veckan också. Så får vi se vad hon får reda på vid mer kontakt med FK och sedan återkommer till mig. Tråkigt... men samtidigt skönt då jag har haft väldigt ont i knät och inte kunnat träna ordentligt. Hoppas det blir ordning till nästa vecka och att jag slipper värken.

Utanför fönstret är det träning av hästar. En av dem verkar mer sugen på att smita utanför grindarna :) Nu flyttar dem på den hästen och två nya kom dit i stället. Det händer saker på landet också :) Tyvärr har ju många hästar förstört gräsmattorna hos många av oss genom att de har smitit och sprungit runt i trädgårdarna. Men de är fina. Så länge jag slipper sitta på någon av dem.

2 har sagt sin mening:

Christina sa...

Hej Marita
Hoppas du snart blir bättre, värk är inget att längta efter minsann.
Kanske du ändå kan göra ngt trevligt av din sjukskrivning - Element 6 t.ex.
Den enkla LO var tjusig tycker jag. Stilren kallar jag den för.
Kram från mig till dig

Laila sa...

Då är det bara att vänta då. Är det en bra FK så lär dom hojta till! För numera så vill dom ju inte att det ska dröja för länge innan man kommer tillbaks

Hoppas värken lugnar sig! För gympastiken måste du göra för att hålla leden igång

Mina alster 2011

Mina alster 2010