söndag 1 juni 2008

Fullt hus :)

I fredags på dagen ringde jag och frågade om Laila, Per och Fredrik kunde komma till mig i helgen. Laila skulle återkomma. När jag kom hem ringde telefonen. Per talade om att de tänkte komma till mig hela familjen på kvällen. Jag pratade med Laila när hon kom hem. Klockan tio kom dem. Vi drack lite vin, åt chips och spelade spel. Gick och lade oss vid halv ett. Upp skapligt då jag skulle stå vid handlarn och sälja kort från klockan tio. Det var supervarmt! Jag sålde kort - dock inte så många. Förtjänsten handlade jag upp på andra saker som korv, örhängeshållare och ett par vändbara tygväskor (en till mig och en till Fredrik). "LPF" kom dit en stund men de åkte hem före mig. När jag kom hem satte jag och Laila igång att pyssla lite. Sedan blev det middag. Och då vi blev godissugna åkte jag och Per till Godisbron och köpte typ 2 kilo godis. Vi åt inte upp allt ;) Vi fick även ta en sväng till macken för att köpa lite mer frukost då jag tyckte att de kunde sova kvar en natt till. Det blev sovdags någon timme tidigare än i fredags kväll.

Idag var jag och grabbarna bus uppe skapligt. Kollade på "Trolltider", alla avsnitt i ett sträck (med början igår). Efter en stund vaknade Laila till liv och vi åt frukost / lunch. Sedan åkte hon och jag till macken för att köpa kattmat som jag glömde igår. När vi kom hem åkte grabbarna till badet och svalkade av sig. Jag och Laila producerade några kort. När grabbarna kom tillbaks åkte vi till pizzerian och käkade lite. Den enda som orkade äta upp var Per. Det var rejäla pizzor vi valde. Sedan fortsatte vi att pyssla lite. Tiden gick snabbt på slutet och klockan sju åkte dem hem efter att allt var nerpackat.

Det var en trevlig och sällskaplig helg. Tror nog att vi alla trivdes trots den otroliga värmen.
Och vad än för bild som Laila eller Per lägger ut på bloggen som vill påskina att jag är väldigt onykter - det är lögn :) Bara så ni vet!

5 har sagt sin mening:

Annika sa...

Låter som om du haft en riktigt rolig helg!! Jag får försöka hålla utkik efter den skojsiga bilden...

Laila sa...

TACK! Det var så skönt att vara hos dig!

En liten utmaning väntar på dig i min blogg

Lisbet sa...

Hej hallo.....länge sedan jag trillat in på din blogg. Snygga kort här nedan också.

Perparazzi sa...

Tack för helgen
Är fortarande mätt efter pizzan.*s*

Tina sa...

Trolltider- nostalgi för mig!
Underbara avsnitt!

Mina alster 2011

Mina alster 2010