onsdag 11 juni 2008

Glad och lite shopping :)

Idag åkte jag in till Norrköping för att köpa mig en kamera (Canon S5 IS). Började på OnOff vid Ingelsta där en var slut (pris drygt 5.000). Åkte in till stan och gick in på nästa OnOff där den också var slut. Gick då till Expert där de skulle få in den torsdag-fredag. Jag gick därifrån då jag ville ha kameran idag. Gick till nästa Expert som talade om att den kameran har utgått. Suck! Frågade om de hade någon liknande och minst lika bra. De hade en Nikon vilken jag inte ville ha då den inte har vridbar display. De hade också en Canon A650 IS som har vridbar display. Innan jag bestämde mig försökte jag jämföra och frågade om extra minneskort. Han prutade 200 kr på det - och då hade jag inte bestämt mig för att köpa kameran. Men jag köpte den :) Försökte få tag på Per för att kolla om jag hade gjort ett bra köp men ingen svarade. När jag var på väg hem så ringde jag till Annika för att få ett expertutlåtande. Och den ska vara bra enligt recensionerna.

Innan jag åkte hem hämtade jag ut en vinst på PysselPassion innehållandes fyra mönstrade papper, en förpackning med blingstenar och en förpackning med mönstrade brads :)

Väl hemma packade jag upp kameran och läste igenom instruktionen och började fota. Första korten blev på Tequila.


Sedan var jag ju tvungen att fota min nyinköpta superfina handväska som jag köpte på PysselPassion i lördags :) Har beställt plånboken som hon ska ta hem.

När jag ändå höll på att testa kameran så fotade jag även min nya kalender. Tack Laila och Maria för mallen till själva kalenderbladen.

Och till sist ett kort på själva kameran :)


Jodå, jag är nöjd :) Behöver bara lära mig lite olika inställningar och vad saker och ting betyder i kameran. Men jag kan i alla fall ta lite fina foton på skolavslutningen nu på fredag :)

10 har sagt sin mening:

Sara sa...

Vilken kanon snygg väska...;)
Vilken dag med en massa shop och vinst...=)

Laila sa...

Men va kul att du äntligen fick till ditt kamerainköp!
Kalendern ser jätte snygg ut! Gav det mersmak att göra fler?

Annika sa...

Vad fina bilder det blev, jag tror du gjorde ett mycket lyckat köp!! Själv är jag precis hemkommen från fotosafari, det var kanonkul att vara ute och fota tillsammans med andra. Du måste följa med nästa gång vi gör det!!

SCRAPGRODAN sa...

Hoppas du blir nöjd med din kamera. Bilderna du visar ser bra ut.
Kram

Perparazzi sa...

Lycka till med kameran.
Du kommer säkert bli nöjd!

Katarina sa...

Nästa gång kan du kika in på www.prisjakt.nu först och jämföra priser och egenskaper :)
http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=480

Tina sa...

En sån väska har jag med. Den är så snygg.
Skulle också behöva köpa mig en ny kamera, min tar uruslla bilder och är bara 2 år gammal.

Christina sa...

Grattis Marita, till hela dagen men mest till kameran. Nu kan du komma med på fotosafari vilket vi hade igår. En trevlig kväll som jag gärna kör i repris.

Designtjejen sa...

Vad roligt med ny kamera!

Sollan... sa...

Grattis till din nya kamera. Jag gissar att du kommer att nöta ut den, hihi. Såå snygg väska och gillar verkligen din kalender. Yey!! =D

Mina alster 2011

Mina alster 2010