fredag 22 augusti 2008

Slut

Nu har jag precis gjort i ordning fikat inför morgondagens scrapträff i Linköping. Tequila fick en liten skinkabit också :)
Funderar på vad jag ska ha med mig... och när jag ska packa det? Borde göra det ikväll men är nog alldeles för trött. Men i morgon bitti kommer jag också vara trött. Knepigt det där.

Tjejerna har i alla fall städat sina rum. Det tackar jag för! Man ser faktiskt hela golvet nu i båda rummen :)

Nästa vecka byter jag ledig dag så jag är hemma måndag i stället för onsdag. Detta då jag åker på Röntgenveckan till Uppsala tisdag-fredag. Hotellfrukost!! Finns inte mycket som slår det! Tror det kommer vara några föreläsningar som kan vara intressanta - inte bara för oss sekreterare utan vi kan också gå på läkarnas och sjuksköterskornas och undersköterskornas föreläsningar. Kan vara kul att få lite inblick i deras vardag. Det bästa är att jag åker med den bästa kollegan - Ann. Det ska bli skoj. Hon har semester så vi ses inte förrän på måndag då jag sover hos henne eftersom tåget går så tidigt på morgonen.

Nu ska jag nog plocka ihop basgrejerna inför scrappträffen i morgon. Natti natti!

2 har sagt sin mening:

Tina sa...

Ja ungar kan verkligen ha det stökigt, min tonårsdotter är dock ganska noga med att städa. Men sonen ska vi inte tala om där får man allt tjata hela tiden-!

Ha en bra scrapdag !

Anna sa...

Jasså, ska du på scrapträff i Linköping.
Guuud vad roligt.

Ha det så bra!

Kram kram

Mina alster 2011

Mina alster 2010