måndag 15 september 2008

Massor har hänt

Sista veckorna har jag varit dålig på att uppdatera - jag vet! Men det har varit lite mycket så datorn har inte varit prioriterad.
Röntgenveckan 4 dagar
Scrapträff i Örebro en dag
Nackspärr som spred sig ner till ischias
Scrapträff i Linköping två dagar

Jag har gjort mycket "scrappigt" på båda träffarna vilket är väldigt ovanligt för mig! På första träffen fick jag gjort ett par LayOuter och något kort.
På träffen nu i helgen gjorde jag fyra LayOuter och fem kort.
Är nog inne i ett "flow" just nu... bara att fortsätta. Vilket jag skulle ha gjort om det var lite varmare hemma. Vi fick dra på tre element på övervåningen för att kunna vistas där. Nu håller jag på att försöka elda i vedspisen vilket inte går sådär jättebra. Men jag hoppas det kommer igång snart för det är svinkallt inomhus!

En nyhet är att jag nu är med i ett nytt Creative Team - DbH Creative Space. Har varit medlem i Helly's grupp ett tag och såg ett inlägg att hon sökte CT... men dock var jag lite sent ute men att fråga skadar ju inte. Och hon ville ha mig :)
Så jag måste börja skriva på engelska igen så de förstår ifall de är inne på min blogg.
Jag har precis skrivit under pappret och skickat in så jag har inte hunnit få något kit att jobba med. Men jag ser fram emot det.
För någon vecka sedan hoppade jag av ett CT-uppdrag - kände att jag inte hade tid, ork eller lust. Allt var bara botten så det var ingen idé att vara kvar och göra ett halvhjärtat jobb.
Var ju med i ett annat CT men det stället bara gick upp i rök :/ så där är jag inte med längre.

Jag ska försöka fota mina alster från sista veckorna och lägga upp på bloggen. Men jag lovar inte att det blir idag.

3 har sagt sin mening:

lotta sa...

Grattis dig.
Inte skönt med nakspärr.

lotta sa...

Grattis dig.
Inte skönt med nakspärr.

lotta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Mina alster 2011

Mina alster 2010