fredag 26 december 2008

Ett år kvar...

... till nästa Julafton! *puh* Det har varit en hektisk jul men samtidigt lugn. Var iväg på julafton och åt julgröt, kollade på Kalle Anka, var jultomte (det var VARMT), delade ut julklappar, åt julmat, kollade på TV och pratade och avslutade kvällen med en film The last king of Scottland.
På juldagen åkte jag hem en snabbis för att åka vidare och hämta tjejerna. Vi åkte in till stan där tjejerna köpte Gitarr Hero ihop. Handlade lite mat och åkte sedan hem. Lina fick öppna sina presenter i efterskott. Vi styrde lite och sedan blev det julklappsöppning.

Vi fick en julklapp ihop av fam Andersson. Ingen av oss begrep vad vi skulle med den till. Senare på kvällen ringde vi och tackade för julklapparna och fick då berättat vad man har den där saken till. Man stoppar i minneskortet från sin digitalkamera och så rullar bilderna på en TV-skärm. I övrigt fick jag samlingsboxen med Indiana Jones, pengar, scarf och personlig ryggmassage 10 minuter om dagen i två veckor (av Lina).

Sara och Lina fick Nintendo Wii sport och två extra handkontroller samt pengar av mig. De fick pengar av andra också. Eftersom tjejerna hade en del kontanter och presentkort så ville de in till stan idag. Laura följde med. Lina köpte Wii Off Road samt två rattar. Sedan blev det kläder för båda tjejerna.

När vi kom hem spelade vi lite Off Road och nu spelar tjejerna Guitarr Hero. Sara är en hejare på det spelet. Jag och Lina "suger". Laura är också bra på det.

3 har sagt sin mening:

Lotta sa...

Den där massagen köper jag gärna du !!! Vilka fina saker du har fått och vad gulliga barn du har.
Jaha va kul att vi ska få se alla dina kort nu då på träffen. Jag ser fram emot det *skratt* Ha en underbar dag och jag hoppas att vi träffas idag
Kram Lotta

SCRAPGRODAN sa...

Härligt med personlig massage. Hälsa Lina o gratulera från mig i efterskott. Ha en fortsatt skön helg.
Kram

Carina sa...

Trevlig julklapp med massage! En sån hade man gärna tagit emot! :)

Tänkte bara höra hur du har gjort din header (alltså titelbilden till din blogg)? Vilket program har du använt dig av?

/Carina

Mina alster 2011

Mina alster 2010