måndag 18 maj 2009

Scrapträff i Sparreholm

Igår var äntligen dagen för scrapträff i Sparreholm. Jag hade skrivit ut karta från hitta.se och begav mig iväg strax efter nio. På vägen upptäckte jag att de hänvisar mig upp på motorvägen för att ta av vid första avfarten. Jag åker rakt fram och svänger in så jag kommer på rätt köl igen. Tänk om jag kunde lära mig lite mer geografi! Hitta.se ville ju ha ut mig på vischan där det knappt gick att möta en bil (tack och lov mötte jag bara en bil). När jag insåg att jag närmade mig Flen så skickade jag ett sms till Marita. Strax efter ringer hon och undrar vad jag gör i Flen. Det stod så på kartan sade jag. Fick i alla fall beskrivet hur jag skulle ta mig hem till henne. Och väl där så mötte alla tjejerna som redan var på plats. Jag var ju en halvtimme sen och fick direkt kaffe och kaka.
Vi alla kikade runt i "godisbutiken" och var lyckliga. Efter en stund satte vi igång och försökte skapa. En del var snabba och hann med hur mycket som helst. Jag och några till var lite mer långsamma. När jag och en till precis hade kommit igång så var det dags för lunch grillad av mannen i huset - Bosse.
Grillad kyckling, potatissallad, grönsallad och smörgås. Mums! Dessutom hade vi underbart väder.

Bosse

Malin

Anki, Marie-Louise, Malin och Tina

Sista korten innan jag åkte iväg.
Här är även dottern Malin med.

Marita lycklig men ack så trött :)


Innan Marie-Louise och Tina åkte hem så fick vi alla en liten "godiebag".
Finfina saker och en hjärtask att altra.


Vägen hem gick över Nyköping och den vägen tog 20 minuter kortare tid!
Nu ser vi fram emot SCRAPLÄGRET! :)
Tack igen för en superkul träff!

5 har sagt sin mening:

Marie-Louise sa...

Skönt att resan hem gick bra i alla fall ;) Nu vet du ju hur du ska åka nästa gång! Jättekul att ses igen, hoppas det blir många fler gånger! Ha en bra vecka! Kraimiz

viswpen sa...

Tack för de snälla kommentarerna om mina digitala alster. Måste dock poängtera att födelsedagsalbumet är gjort av QuickPages, vilket inte är så svårt. Bara att klistra in fotona.

Vad är scrapläger??? Blir jättenyfiken!

Kram Petra

Laila sa...

Vad härligt att det trots missöden bidde bra! ;-)
Väntar med spänning på att få se ALLA alster du hann göra nu....

Pernilla Tegander sa...

Ja, med karta utskriven från internet kan det bli som "resa i det blå" ibland =). Jag, vet.... ..
Är nyfiken på vad du skapade på träffen. Vill gärna se resultatet av den altrade asken, när den är klar.
Sedan undrar jag vad scrapläger är??

Tussemaja sa...

Scrapläger = Vi som var på scrapträffen i Sparreholm tyckte att Mita skulle ordna just ett scrapläger... vi skulle ha gott om tid att sitta och scrappa och sedan tälta på tomten ifall någon ville sova :)

Och Laila är väldigt sarkastisk :) Jag gjorde ett helt kort på alla timmarna. Påbörjade ett innan men blev inte nöjd med det.

Mina alster 2011

Mina alster 2010