söndag 6 september 2009

Hemma från scrapträff

Kom hem tidigare i kväll från scrapträffen i Linköping. Som alltid lika bra ordnat med lokal, mat och tävlingar. Och som vanligt fick jag ju inte så mycket gjort... men jag hade ett par dejter med Tim Holtz :) samt lyckades nog få ner någon i hans "harem" :)

Åkte till Annika i fredags efter jobbet. Efter en stund kom hennes två barn hem en sväng. De tre gick senare iväg och hämtade Ingela från tåget. Vi pratade, fikade och drack lite vin. Lade oss skapligt för att komma upp på lördag morgon. Jag och Ingela hann dock testa Shaktimattan... en sådan vill jag ha. Tusan så skönt det var.

Lördagen började med frukost på träffen och sedan rullade det på med prat, skratt och några jobbade också. Sen blev det lunch och fika samt lite tävlingsvinnare som skulle få sina priser. Jag deltog inte i någon tävling - hade ingen lust med det. Körde mitt egna race vilket jag ändå inte blev nöjd med helt.

Tror vi åkte hem vid halv tio på kvällen. Trötta men glada fick vi ananaspaj,vaniljglass och smultronvin. Allt var gott. Vi kollade slutet på filmen Forrest Gump. Gick och lade oss vid tolv.

Upp på söndagen igen och typ samma procedur en gång till. Bara att vi slapp bära in alla scrapsaker då det var kvar från kvällen innan.

Bilder på det jag trots allt gjorde kanske kommer i morgon. Ser fram emot nästa träff i Linköping.

3 har sagt sin mening:

Annika sa...

Tack för trevligt sällskap i helgen och din eminenta limousinservice! Ska bli kul att se bilder på dina alster, jag tror inte jag var borta hos dig och tittade så noga...

Annika sa...

Tack för trevligt sällskap i helgen och din eminenta limousinservice! Ska bli kul att se bilder på dina alster, jag tror inte jag var borta hos dig och tittade så noga...

Marie-Louise sa...

Spännande att se vad du skapat! Klart vi ses på Scrapträff! Kram så länge :)

Mina alster 2011

Mina alster 2010