måndag 19 oktober 2009

Snart fredag igen :)

Har ett par kollegor som brukar skämta om att veckorna består av måndagar och fredagar... och jag är nog benägen att hålla med dem. Nu har ju faktiskt snart hela måndagen gått och snart är det helg igen. Inte för att jag klagar - längtar till lördag då det blir scrap med många andra - men tiden går så fort.

Jag och Sara ska klippa oss på onsdag. Det ser vi båda fram emot. Tyvärr fick jag tacka nej till att följa med till IKEA och Biltema då det krockar... Expedit bokhylla skriker om att få följa med mig hem :) Om jag inte lyckas få hem den innan jul så köper jag den i julklapp åt mig själv. Jag måste försöka får ordning på kontoret / scraprummet. Det är en stig från dörren till stolarna vid skrivborden. Behöver ha lite mer golvyta och få in saker så det ser mer städat ut.

I morgon ska jag på liten mini-scrapträff igen. Och den här gången får jag med mig en tjej jag inte har träffat ännu. Hon har nyligen flyttat till Nyköping och vi har haft lite kontakt via mail. Så i morgon träffas vi.

1 har sagt sin mening:

Almbyboden sa...

Hej Marita! Snygga kort du gjort. Jobbar med trädgårdar, sömnad och butiken just nu sju dagar i veckan så grattis du som har mån-fre. Jag har mån-sön non stop! Får skylla mig själv! Vet inte om du varit på min blogg annars är du välkommen att titta in på bloggen och se vad som sker här i Almby. Ha en bra helg med scrapping. Marie

Mina alster 2011

Mina alster 2010