torsdag 7 januari 2010

Isiga ledningar

När vi kom hem från Lund i tisdags så kom vi hem till inget vatten :( Ingenstans har vi vatten; varken i kranarna eller i toaletten. Gissa hur lätt det är att hålla sin hygien?! Som tur var så kunde vi åka till kompisar och duscha i onsdags. När vi kom hem därifrån var jag fräck och frågade grannen om de kunde bjuda oss på middag - vilket de kunde. Så där fick vi pasta och köttfärssås och rödvin. Sen spelade vi Carcassonne (vilket vi fick som en senare julklapp) och sen kollade vi på en hyrd film Slumdog Millionaire och sen på Sprängaren. När vi gick hem fick vi nyckeln till grannarna så vi kunde gå på toa och duscha. På förmiddagen åkte vi till Norrköping så tjejerna fick handla lite. När vi precis kommit hem kom en annan granne som ska fixa så vi får vatten. Han öste upp snö mot grunden och satte en fläkt in under grunden. Dock har inget vatten kommit igång ännu.
I morgon börjar tjejerna skolan igen. Jag är ledig, tack och lov med tanke på inget vatten. Inget kul att laga mat pga all disk. Men idag gjorde vi potatisgratäng och stekte något kött. Det blev smarrigt och en hel del disk. Får ta tag i det i morgon.
Nu ska jag sova.

Tussemaja02

2 har sagt sin mening:

Marie-Louise sa...

Åååå va trist! Hoppas du får tillbaka vattnet idag då! Visst är det skönt att skolan börjar och allt blir normalt igen... man mår ju trots allt bäst av rutiner :-)Fast jag är tveksam till att ungarna tycker det dock...Hoppas du får en skön ledig dag! Kram kram

Jenny sa...

Vad jobbigt med att du inte har vatten, man inser inte förrän man inte har det hur viktigt det är/ jenny

Mina alster 2011

Mina alster 2010