måndag 4 januari 2010

Nytt år

Nyårsafton avlöpte absolut kanon. Vi var framme i Lund strax efter 15. Hjälpte till och fixa det sista och sedan in i duschen. Det var 12 barn/ungdomar och 8 vuxna. Vi åt krabba, musslor, räkor, hummer och så drack vi en hel del vin, champagne och öl. Ut och smällde raketer vid 12-slaget och drack då Gula Änkan. De yngre drack dock pommac som frös till is av kylan. Dessutom så höll de sig till hamburgare, och några tog några räkor. Vi pratade, dansade, spelade SingStar. Till slut var klockan halv sex på morgonen och vi avslutade festen. Hamnade i sängen tjugo i sex.
Upp lite senare på dagen för att äta brunch hos ett av paren som var här tidigare (grannar). Till de hade vi med oss stolar och en kaffebryggare. Det blev smarrig mat med pannkakor, äggröra, yoghurt, bröd, ost, korv och till de som ville en Bloody Mary... jag testade en sådan och det var inte så tokigt :) Tror vi gick hem vid 17-tiden.
Alla var lite trötta och slitna så vi gjorde inte många knop den dagen. Kollade på TV, spelade och åt mat mest hela tiden.
Det var i alla fall en av mina bästa nyårsaftnar; trevligt sällskap, inga som var odrägliga eller som var osams. Alla hade trevligt oavsett ålder. Det roliga var att tonåringarna gick och lade sig först - kan ha varit runt 2-3-tiden.

Idag tog vi en sväng till Malmö. Var både på Triangeln och Entré Malmö. Barnen handlade lite kläder. Till och med jag handlade en lite längre t-shirt. Handlade lite mat också. Anneli och Per hade ju fått presentkort på bio som även innebar att vi var barnvakt. Vid 4-tiden kom det två vuxna och en kille för att pyssla lite (vi hade pratat om det på nyårsafton). De gjorde varsin ask som de blev nöjda över. Sedan åkte de hem och vi andra åt tacos.

Nu börjar klockan dra i väg så jag ska släcka och gå och lägga mig. Första kvällen på nya året som jag är uppe längst.

1 har sagt sin mening:

Jenny sa...

Tavk för nyårskortet superfint

Mina alster 2011

Mina alster 2010