söndag 17 februari 2008

Avundsjuk

Igår var jag iväg till Laila, Per och Fredrik. Jag åkte dit för att gratulera en liten kille som blivit 6 år. Han fick en fin handduk av mig som en tjej gjort på beställning. Men, jag fick ju blodad tand av en sak Fredrik fått... nämligen ett Nintendospel att ha i handen och spela med *inte alls avundsjuk*. Jag har kvar mitt gamla TV-spel med just SuperMario som det var i det här spelet. Jag har inte spelat på ett tag. När jag väl klarat alla banor så var det inget roligt längre. Men det blev en liten nytändning... och Fredrik var ju mäkta imponerad :)
Tyvärr kan jag inte spela så länge pga min skada i tummen. Men när jag bara vilat en stund så gick det bra igen. Kanske ska koppla ihop mitt gamla spel igen? Tjejerna har frågat några gånger men svaret har blivit att det är "jobbigt" och säkert "tröttnar ni snart".
Vi hann även med en sväng till Skapa Hobby. Tyvärr hade de inga vita cardstock kvar så jag handlade inget. Men Laila däremot - hon hade lagt undan en del :)
Klockan 17 satt jag i bilen på väg hem. Tjejerna hade kommit hem från deras minsta lillasysters dop. Jag och Lina pysslade lite. Tills Lina skulle se på TV. Sara var hos en kompis och kikade på filmer mest hela kvällen. Ingen av oss såg Melodifestivalen, men jag spelade in den och ser den vid tillfälle. Lina ville absolut inte se den... det är ju ändå bara "skitlåtar" blev svaret :)

Apropå rubriken... kan inte låta bli att lägga in denna musikvideo - som dessutom är en favoritartist till Lina :)

2 har sagt sin mening:

Laila sa...

Du är Fredriks gud nu. Jisses vad han har pratat om hur duktig du är! :-)
Jag håller med Lina! Låten är jätte bra. :-D

Christina sa...

Hej Marita
Avundsjuk är jag inte på din fart i livet. Herrejösses med vilken fart allt går. River du av hela Sverige på en helg eller....

Mina alster 2011

Mina alster 2010