onsdag 13 februari 2008

Buggkurs

Ja, innan buggkursen hann jag med allt jag skulle under dagen (se inlägg nedan). Till och med en sväng in till stan med Sara som ville handla en tröja till dopet av deras lillasyster nu på lördag.
Egentligen borde jag gå och sova men jag är så glad... för att jag fått erbjudande om att göra dessa kort till kompisens butik :) Hon har redan betalat så nu är det press på mig!

Buggkursen gick skapligt bra idag. Helgen som var åkte jag hem till ett par kompisar. Jag klagade på att jag aldrig hinner med att röra mig när jag buggar (man ska ju se så himla vacker och rörlig ut). Det berodde ju på att jag gjorde fel med fötterna - jag hoppade och dansade på tårna i stället för att sätta ner hälen.
Så nu går det mycket bättre... och på köpet ser man ut att röra sig och ser vacker ut utan att behöva anstränga sig :) Så nu tränar jag vid varje tillfälle (även på toan på jobbet) för att få upp ett "muskelminne". Man måste göra en sak minst 3000 gånger för att musklerna ska komma ihåg hur man ska göra.

1 har sagt sin mening:

Martha sa...

Men det borde ju vara svårare att dansa på tårna så egentligen är ju du mycket BÄTTRE än alla andra;)
Jag har änligen uppdaterat mina blogglänkar så nu står du med
*kram*

Mina alster 2011

Mina alster 2010