måndag 24 mars 2008

Påsk, trots allt

Hamnade hos Laila, Per och Fredrik igår. Fick smarrig påskmiddag och sällskap, TACK. Vi kollade lite på den nya bokhyllan som var fylld i pysselhörnan. Och jag såg minsann en pappersförvaring (en plastlåda med lock med hängmappar i) som inte alls passar in där. Men inte vill Laila ge mig den! Får fundera på om det ska bli mitt nästa inköp.
Fredrik bjöd på Melodifestival med röstning. Men det var nog något som gick fel till... för den jag röstade på gick inte alls vidare.
Lailas CuttleBug förlorade sin oskuld då vi testade lite olika embossingfoldrar som hon köpt. Fredrik hjälpte till att veva minsann.
Sedan spelade Fredrik lite på sitt GameBoy och jisses så duktig han blivit - till och med bättre än mig! Jag försökte komma i kapp på kvällen när han sov. Men det gick ju inget vidare.
På kvällskvisten blev vi nog lite trötta för vi skrattade nog åt lite märkliga saker. Har inte koll på när vi hamnade i säng men gissningsvis runt midnatt.
Jag vaknade först, gick och lade mig igen. Sedan vaknade Per. Jag diskade. Sedan kom Fredrik upp. Laila, hon sover fortfarande. Dags att få upp henne tror jag.

1 har sagt sin mening:

Annie sa...

Låter som en trevlig påsk! Vad elakt av laila att inte vilja ge dig den där förvaringen... ;o)

Kram,
Annie

Mina alster 2011

Mina alster 2010