tisdag 6 maj 2008

Dåligt... men bättre... och lite glad

Jag bröt ihop totalt igår, och dessutom inför mitt x, med en kompis i telefonen som hörde allt. Jag bad om ursäkt men han tyckte även x'et gjorde fel i sin diskussion. Och jag vet att han är opartisk, vilket underlättar.
Kompisen var ganska säker på att det är en korsbandsskada, kanske inte helt av men lite, så det är bara att vänta på operation, sade han. Jag hade inte ens tänkt dem tankarna så det blev ju nästa chock. Men får se vad ortopeden säger om några veckor. Jag skulle inte stödja på benet då det är så ostadigt.

Men jag är faktiskt glad också... trots att det andra förstör den glädjen en hel del. Jag har blivit InspiraTösa hos www.sweetish.se. Jag har fått hem kontrakt (vilket ska skickas tillbaka) och handbok. Jag har ställt lite frågor till Martina som jag behöver svar på. Men det känns skoj! Dessutom möjligheten att kunna få tjäna pengar på sin hobby! Och träffa andra som är intresserade av denna hobby.

Denna hobby har gjort att jag fått många nya vänner som jag dessutom umgås privat med... jag är väldigt tacksam för det. Oavsett ålder så har vi något gemensamt och alla förstår vad vi pratar om och har kul när vi träffas.

4 har sagt sin mening:

Laila sa...

Ja du...
Jag är ju inte ett dugg avundsjuk på allt som har hänt runt omkting dig. :-\
Men du ska inte vara orolig för en operation nu. Det är inte allas säkert att du behöver ett nytt korsband. Det kan man fixa att leva med utan. Det viktiga är att man bygger upp styrkan i och runt knät med sjukgymnastiken.
Låt nu all svullnad och värk lägga sig och se först!

Till det andra! Jag tycker du var jätte duktig som orkade att fråga om hjälp på annat håll! Det är bra gjort av dig! Men du behöver inte hålla masken. MAn får visa att man är ledses. Det är ingen fara!

Du vet var jag finns trots avståndet...

Anja sa...

Hej Marita,
Vad tråkigt att höra om allt strul. Jag tänker på dig! Kul i allt elände att du blivit inspiratös, lycka till med det! Hoppas vi ses på en scrappträff snart igen! Kram Anja

lotta sa...

Låter inget vidar med ditt knä inte. Hoppas att det snart blir bättre. kram

Annika sa...

Fy så himla tråkigt att det skulle gå så där illa med ditt knä!!! Jag har såå dåligt samvete att jag lurade ut dig på dåligheter i lördags kväll, eller i alla fall att det slutade så illa....

Kul i alla fall att det händer lite roligheter också, som din fina rosbukett och du blivit Inspiratös!! Grattis!!

Massor med kramar/Annika

Mina alster 2011

Mina alster 2010