onsdag 30 juli 2008

Ny förvaring mm

Ja, vad ska man säga? Det är ju så jag skäms! Hade bett grannen att sy superfina "väskor" (se tidigare inlägg längre ner) i tyg till mina ProMarker. Inte var tyget billigt heller. Jag var jättenöjd med dem. Men... upptäckte på en scrapträff att de inte var så smidiga att arbeta med.
Har funderat fram och tillbaka några dagar och såg sedan en plastlåda med avdelare som stod i vardagsrummet. Provade att lägga i alla pennor för att se om den räcker. Och den gjorde det. Så nu har jag flyttat över alla ProMarker till denna lådan. Det är mycket smidigare att arbeta med den framme. Lådan kostade mig så gott som ingenting.
Det har, som vanligt sista tiden, varit dåligt med uppdatering på bloggen. Men jag skyller på denna olidliga värmen som tar musten ur mig. Får svårt att andas när det är för varmt (kan inte vara inne någon längre stund i bastu). Svetten rinner och jag känner mig inte fräsch. Det har ju inte hänt så mycket skoj sista tiden. Har jobbat och är inne på min andra vecka efter semestern. På jobbet är det dock skönt att vara då vi har bra luftkonditionering pga alla röntgenapparater.

Tjejerna är mest iväg och badar och solar. Och leker / är med kompisar. I morgon kommer Mimmie. Hon och Sara ska iväg till karnevalen i Nyköping. Var några år sedan jag var där. Inte för att jag saknar det speciellt mycket, men det är lite kul.
Kom precis på att jag säkert missat Malma marknad för tredje året i rad. Den marknaden saknar jag! Det är precis så som det ska vara. Dessutom kan man gå iväg och ta sig ett dopp efter några timmar.

Håller på att sluta snusa igen. Tyvärr går det inte så himla lätt den här gången som de två första gångerna. Vet inte om det beror på att jag inte är helt inställd på det eller om jag började med medicinen för tätt efter förra gången. Jag hoppas i alla fall att det ska hjälpa snart. Jag ångrar mig så mycket att jag började igen efter 7 månaders uppehåll. Men så är det.

Nu får det vara bra för den här gången. Måste inta horisontalläge om jag ska orka upp och jobba i morgon. Natti-natti.

5 har sagt sin mening:

Anonym sa...

Hehehe....det var inte lite färger du hade...men det är ju som det mesta inom scraping...det inte du har är inte värt att ha....:-D
Ha en forsatt trevlig vecka!!

// Kram Marie

Anna sa...

Hej Marita!

Skapligt med pennor. :-) Smart förvaring.
Ska du på träffen på lördag?
Jag kan tyvärr inte. :-(
Men vi måste, måste, måste träffas snart.

Kram kram
/ Anna

Laila sa...

Det där vart ju en perfekt låda! Det bidde ju så mycket pennor till slut för dig... ;-)

Ge dig iväg ut och bada med ungarna du med! Det är skönt att få ett svalkande dopp under kvällen om inte annat.

Kämp på med snuset!

Tussemaja sa...

Nope, ingen scrapträff i helgen. Måste fira min födelsedag då tjejerna är hos mig.

Carina sa...

vilken fin blogg du har! hit kommer jag nog att besöka ofta. :)

smart förvaring till dina promakerpennor. vart har du köpt de där lådorna?

/Carina

Mina alster 2011

Mina alster 2010