lördag 2 augusti 2008

Popnitmaskin

Jag och Lina åkte in till karnevalen i Nyköping på förmiddagen idag. Köpte ett par foppatofflor åt Sara, en väska åt Lina och ett par byxor åt mig (som tyvärr var för små).
På vägen hem stannade vi till på Ö&B för att handla lite saker. Kom på då att jag skulle köpa en popnitmaskin och popnitar. Så en sådan kom jag hem med också. Lina hittade en tuggummimaskin som hon ville ha :)

Senare på kvällen gjorde jag ett par kort till Papp och Scrap då jag är gäst-DT under augusti. Det var nog de snabbaste korten jag gjort! Men jag blev nöjd med båda.

Ännu lite senare tänkte jag att jag skulle testa den där popnitmaskinen. Hade en burk stående på lilla toaletten som jag ville ordna locket på. Tyvärr gick det inte riktigt som jag ville... måste fråga grannen om råd. Så jag fick fixa till det lite provisoriskt med öljetter som håller fast gånggärnen på ena sidan och magnet på andra sidan. Inte helt nöjd men något bättre än tidigare i alla fall.

1 har sagt sin mening:

maybe*mej sa...

hej. Kul att du kollade in min blogg. Jag gick woopsiedasy´s photoshopkurs i våras och lärde mig massor om att fixa till kort..Den var via nätet och man kunde jobba i sin egen takt..kanon var det... ha det gött. kram

Mina alster 2011

Mina alster 2010