fredag 15 augusti 2008

En vecka har gått...

Jaha. Så har den här veckan gått till ända. Hur snabbt kan en vecka gå egentligen? Alldeles för fort... man blir äldre så snabbt :/
Var och besiktade bilen i onsdags. Den gick igenom med en liten anmärkning att jag inte hade några bromsljus. Min kommentar: "Jag som har så bra bromsar, så kan ingen se när jag bromsar" :) Men nu är det fixat. Det var en säkring som hade gått. Tack till min mekaniker!

Fredag. Jag får hem tjejerna snart. På söndag spelar Lina match hemma. Ska bli kul att se på den. Hoppas att vädret håller i sig.

Fick hem en till Billybokhylla i ek. Samma som jag fick förra gången. Men den här har glasdörrar som täcker hela hyllan. Blir snyggt med lite enhetligt i pysselrummet. Får se om vi kan fixa till det i helgen. Saknar dock hjälp från Laila (som tog i av bara den ;) och Per. Den är monterad förutom dörrarna. Och från bilen till vardagsrummet bar jag in den själv *stolt*. Fick ett skapligt blåmärke på låret på köpet. Glasdörrarna hämtade jag igår.

Det närmar sig lite scrapträffar vilket jag ser fram emot. Örebro första helgen i september och Linköping (två dagar) helgen efter.

Fick hem två M-stämplar som jag beställde från Scraphuset, beställde de i onsdags. Snabba puckar vilket jag uppskattar.
Vägrar beställa de direkt från Magnolia då deras service är så gott som obefintlig. De har fortfarande inte svarat på ett mail som jag skickade i höstas där jag frågade vad vi skulle göra då en stämpel hade en luftbubbla!!

Jag var på jakt efter tre stämplar men ingen butik hade alla tre hemma. Så jag nöjde mig med "Sjuka Tilda" och "Rufus". Vill också ha hästen men det får bli en annan gång.

Nu ska jag koppla av en stund innan tjejerna kommer hem.

2 har sagt sin mening:

Laila sa...

Jag oj va jag slet! Per behövdes ju egentligen inte! ASG :-D
Ska bli spännande att se hur du kommer att få till det sen när alla hyllor är på plats.

Anonym sa...

Önskar jag kunde följa med på ngn av scrapträffarna! Första helgen i september är det dop för vår lilla kille Noel och helgen efter det är det dop för syrrans lilla tjej Ronja. Men du är välkommen hit och scrappa om du får lust...
funderar dock på att åka till mässan i Karlstad i oktober. Sugen på att följa med? Kram Petra

Mina alster 2011

Mina alster 2010