måndag 18 augusti 2008

Ännu en måndag

Hade ju inte räknat med alla andra j****a bilister skulle vara ute på morgonen... så liite sen blev jag (typ 3 minuter). Märks att semestrarna börjar ta slut nu.
Fixade till lite i Palett med hjälp av chefen. Jag vågade inte göra allt då jag inte är någon superhejare på det ännu.
Kul med tonåringar :/ Man kan ju tycka att de borde kunna plocka undan disken efter sig. Men det är visst för mycket begärt. Men pengar och saker ska de ha! Får nog ta ett litet familjesnack så det blir lite ordning. Inte kul att komma hem och få börja röja i köket för att hitta diskbänken.
En vecka kvar tills skolan börjar igen. Så den här veckan är det träning att gå och lägga sig före 23 så de orkar upp. Jag har varit väldigt generös vad gäller deras läggtider. De har ju ändå sommarlov och måste få ha det roligt och vara uppe länge.
Själv gick jag och lade mig 19 igår... var såå trött!
Kortet jag gjorde i helgen gav jag personen ifråga. Och hon blev jätteglad.

Hade en mardröm natten till idag: Var i fikarummet som var fullt av folk. En personal kommer in med en telefon och säger "din kille är i telefonen". Jag tänker "jag har ingen kille" men tar telefonen. Då är det grannen som ringer och säger att det brinner i huset. Han var tvungen att säga att han var min kille för att komma fram via växeln. Jag rusar till bilen arbetsklädd och kör hem. Tjejerna är nämligen hemma. Sedan vaknar jag, så jag vet inte slutet.
Idag när Lina ringde för att tala om att hon skulle laga mat sade jag att hon inte behövde sätta eld på huset. Det lovade hon att inte göra :) När jag kom hem stod huset kvar, som tur var.

4 har sagt sin mening:

Anna sa...

Ja, du. Mardrömmar är ingen höjdare. Fy...

Men det är väl trevligt att få röja lite efter en arbetsdag?! :-) Det är ju precis vad man känner för. NOT.....

Ha en trevlig kväll!
Kram på dig!

viktoria sa...

aa, va snällt! Fast jag blir bara mer och mer hemma här på bloggen nu, så det är bra!

Sara sa...

men lina sköter ju inte sitt "jobb" som hon ska, och henne tjatar du inte på. men jag ska fixa köket hela tiden! >.<

SCRAPGRODAN sa...

Jag vet hur det är och ha tonåring i huset!!!!!
Kram

Mina alster 2011

Mina alster 2010