torsdag 21 augusti 2008

Skorpor

Även denna dag har gått. Jag var otroligt trött vid fikat i morse. Det blev lite bättre efter ett par koppar kaffe. Sedan jobbades det på. Varje torsdag får vi "Sandbyhovsbakelser" (skorpor, smör och marmelad) vilket jag ser fram emot. Men idag bestämde jag mig... måste börja få bort lite kilon. Så det blev ingen skorpa för mig. Och troligen slutar jag med cappuccino på jobbet också. Blir alldeles för många koppar. Det är nästan enda gången jag dricker kaffe, när jag är på jobbet. Jag gör aldrig kaffe åt mig själv hemma. Och jag saknar det inte heller. Är jag borta och blir bjuden så dricker jag eller om jag har besök så ordnar jag kaffe och dricker själv.

Jag har bett en kollega att jag gärna vill ha använda CD-skivor. Och det fick jag med besked idag då hon rensade alla som vi har importerat i vårt datorsystem. Tror det är närmare 50 skivor jag fick med mig hem. Vi har förstört dem så man inte kan titta på bilderna och strukit över namn och personnummer med stort tjock svart spritpenna.

Lina har haft fotbollsträning idag igen. Under den tiden så åkte jag hem till en kompis och fick en kopp kaffe :) Sedan hem och fixa lite käk åt tjejerna. Själv hamnade jag vid datorn :)

2 har sagt sin mening:

Tina sa...

Har alltid trott att skorpor är magert.....men det är klart emd marmelad så kanske det inte är bantarmat precis! Men gott är det!

Du- har beslutat mig för att vara kvar i cyberspace trots allt!

Laila sa...

TA bara skorpan till kaffet så är dte betydligt bättre.

Jag tror att någon ska göra CDa album... ;-)

Mina alster 2011

Mina alster 2010