onsdag 20 augusti 2008

Shoppat :)

Jag, Sara och Lina tog en sväng till Norrköping. Började käka lite lunch på McDonald's. Sedan intog vi den stora staden. Började på Åhléns där tjejerna köpte lite hårfärg (som tvättas ur), mousse och hårspray. Sedan gick vi till Phonehouse. Tjejerna har tjötat om att de vill ha nya mobiltelefoner - de kostar bara 1000 kr. Vet inte hur ofta jag har hört det nu under sommaren. Det blev ett varsitt abonnemang för dem där man betalar 99 kr/mån och så får man ringa för det beloppet. En varsin Sony Ericsson W660i. Så nu kan de ta fotografier, lyssna på musik och prata i lurar i stället för att hålla i telefonen. De sitter nu på laddning, vilket är en stoor plåga!

I och med att de fick nya mobiltelefoner är det hårda bud: de måste städa sina rum innan de åker iväg till sin pappa - på det viset är det nystädat när de kommer tillbaka. Och håller dem inte detta så får de inte använda mobiltelefonerna. Hårt? Ja, men rättvist.

Sedan gick vi till NewYorker och handlade jeans, linne och t-shirts åt Lina (gillar den ena med text "I'm not a model, I just look like one"). Sara hittade en tröja där. Till och med jag hittade ett par sköna mjuka svarta byxor som är jättevida... påminner om en kjol. Vi gick vidare till BikBok där Sara hittade en svart kofta. Sedan blev det Lindex där Sara hittade ett par jeans. Tack och lov för det. Sedan åkte vi hem.

Ska väl åka en sväng till Handlarn för att köpa lite mat. Tacos blev det på beställning.

3 har sagt sin mening:

Sara sa...

tack mamma för allt! :D fast mitt hår blev rött istället för brunt som det stog på förpackningen :O

Anna sa...

Oj, herregud vad det shoppades idag. Det måste ha varit rena julafton för tjejerna.
Vad roligt!

Kram kram

Anonym sa...

Vilken shoppingdag....det blev dyrt för mamma Marita...;-)

Det låter som ni haft en jättebra dag!!

// Kram Marie

Mina alster 2011

Mina alster 2010