onsdag 31 december 2008

$#&{=@½¤§ unge

Får man bli förbannad på sin dotter när hon tar hål i örat med en knappnål?! I alla fall så blev jag det.
Jag och Lina satt och pyssla. Sara gnällde över att hon inte hade något att göra. Jag sade att hon kunde pyssla. Nä, det var inget kul. Hon kunde uppdatera bloggen. Nä, det var inget kul. Så gick hon upp i sitt rum och där var det tyst.
När jag var klar så gick jag upp för att prata lite med henne och då står hon där med en knappnål i örat och mobilen i handen för att ta kort! Jag talade om att hon fick ta bort den, vilket hon skulle göra. Men det gjorde hon inte direkt minsann. Hon visade för Lina också. Sedan undrade hon om hon inte kunde få sätta i ett örhänge där. Hon hade ju redan gjort hålet. Mitt svar blev nej! Jag vill att hon tar hål hos de som kan detta. Och dessutom vill hon ju ha hål i "flörpen" och inte i själva örsnibben. Hon gick in på rummet och slängde igen dörren. Ska gå upp och kolla till henne så hon inte satt in något örhänge!

5 har sagt sin mening:

Anna sa...

Åh, jisses vilken idé.... Förstår om du fick dig en liten chock... hehehe....

Jag hoppas också vi kan träffas snart.... Det var länge sen. Jag tror det är mara den 17 januari...

Kram kram

Monka sa...

God fortsättning!!

Ja snart måste vi ses!!

Kram

Sollan... sa...

Men vilken idé!! Bortsett från att det var väldigt strongt att göra hålet helt själv vilket gör asigt ont, så japp, man får bli förbannad!! Får bara hoppas att det läker ihop bra. Kram Sollan

Ninni sa...

Attans ongar..haha! Man har ju varit där själv en gång i tiden så...'ler'...men jag förstår din ilska likväl. Man vill ju ändå att det ska går rätt till..hygiensiskt och så..
Hoppas hon kommer på andra tankar..
Ha det gott..
Ninnibus

Lotta sa...

Vilken gullig stolla du har. Jag ska inte säga nått då jag gjorde samma sak och som tur är så lyckades de växa igen men de ena fick jag söka för. Ja önskar att jag hade ett kort jag skulle kunnat vissat upp hur det kan bli. Ja man ska nog ta det hos en som kan och så att det blir säkert och snyggt. Mycket skit kan man ju få med sig.
Önskar att jag kunde krypa in i en liten vrå och sett dig arg. skulle vara rätt kul :) Kan du bli arg ?

Mina alster 2011

Mina alster 2010