onsdag 7 januari 2009

Semester

Jag och tjejerna tog en tripp till Lund för att hälsa på min "syster" med familj. Åkte i fredags. De skulle iväg till några släktingar så vi blev själva där på kvällen (vilket vi visste om innan vi åkte). Det var lugnt och skönt. Vi installerade oss på vår våning högst upp. Kollade på TV och satt lite vid datorn. Vi hann lägga oss innan de kom hem.

På lördagen var det ännu en lugn dag hemma. Frukost, lek, spel, fika, dator, TV, lunch, prat, lek, middag och mer prat, TV, lek och spel :) Tyvärr var det något fel på bubbelpoolen ute så det blev inget bad för barnen. Axel blev helt kär i Lina... de satt båda två i fåtöljen och han följde henne nästan överallt. Det var Lina hit och det var Lina dit :)

På söndagen tog vi en sväng till Pema. Shit vad grejer - en hel avdelning med scrapsaker och en med pärlor. Resten hade jag inte tid att gå igenom då jag tog minst tre varv bland scrapsakerna. Hade jag haft mer pengar hade jag köpt mer än några rullar band och 3D-kuddar! De hade tyvärr inte det jag var på jakt efter.

Det blev sedan en snabblunch innan vi alla skulle kolla på bio; jag och Anneli såg "Allt flyter", Per och Axel såg "Lasse-Majas detektivbyrå", Sara, Lina och Danielle såg "Chihuahuan från Beverly Hills". Sedan åkte vi hem och käkade lite middag och senare spelade vi Rummikub - ett jättekul spel för alla åldrar.

Måndagen gjorde vi typ samma sak som på lördagen. Förutom att Danielle hade bjudit hem några tjejkompisar för att vi skulle pyssla lite (jag hade tagit med mig mina scrapsaker). De gjorde varsitt kort. Senare fortsatte jag för mig själv men fick sedan sällskap av Lina, Sara, Danielle och Axel. Jag producerade totalt fyra kort. Ett kort gav vi till Anneli och Per där det ingick bio med barnvakt. De såg den senaste Bond-filmen "Quantum of solace". Den var bra tyckte de. När de kom hem så spelade vi lite Rummikub... jag gillar verkligen det spelet.

På tisdag var det dags för oss att åka hem. Vi åkte till Nova Lund för att Anneli skulle köpa en födelsedagspresent åt Magnus som vi skulle ta med oss. Vi tog en lunch på "Gula Måsen" och sedan gick tjejerna till några klädaffärer. Lina hittade en snygg skolväska. I väskaffären fick jag ett sms om att datorn fungerar nu. Lina blev eld och lågor och ville hem direkt!

Vi delade på oss vid parkeringen för att fortsätta resan hem. Tjejerna fick en extra julklapp av Anneli - Rummikub :) Vi åkte förbi till Center Syd för att köpa en grej till vår kattvakt (butiken fanns inte på Nova Lund). Halv tre satt vi åter i bilen för att åka hem. Vi var tvungna att stanna några gånger utefter vägen för att tvätta vindrutan och lamporna så vi såg något. Vi var hemma 19.45. Vår kattvakt hade städat i vårt kök och vardagsrum samt eldat så vi skulle ha det varmt när vi kom hem - det är service det :) Sara gick till Clara. Lina och jag spelade Rummikub. Det var lite annorlunda än det som vi spelat innan, men det fungerade på nästan samma sätt.

Idag är tjejerna hos varsin kompis. Jag eldar och gosar med Tequila.

4 har sagt sin mening:

Monka sa...

Det låter som ni har haft trevligt, den där butiken lät ju inte fy skäms heller...=).
Vi ses

Kram

Annika sa...

Låter som en himla trevlig tripp!! Och visst är Pema häftigt!! Jag var ju där i somras så jag vet vad du pratar om...

SCRAPGRODAN sa...

Vad härligt med en minisemester. Det låter som ni hade det trevligt.
Kram

lotta sa...

Hej tänke om du var sugen på att scrappa lite så är det bokat för träff nu den 17. Hoppas att gu kan då. kram

Mina alster 2011

Mina alster 2010