onsdag 3 juni 2009

Studentkort - Finn minst ett fel

Jag påbörjade studentkortet igår på vår lilla scrapträff som vi har varannan tisdag. Jag har kommit underfund med att jag inte kan jobba när jag är iväg. Samma sak igår... mina tankar blev inte bra på pappret så jag fick tänka om. Och idag påbörjade jag ett nytt kort.

Detta blev resultatet.

Insidan.

Jag gick in till grannen och skulle leverera kortet. Hon tyckte det var fint... men hon såg ett fel! *argh* Hur kunde jag göra ett sådant fel utan att upptäcka det!?

Självklart hade jag inte samma nyans av det rosa pappret så jag fick mixtra ihop det och sätta det på ett grönt papper i stället.
Framsidan blev då så här.

Insidan blev till slut såhär.

Grannarna blev i alla fall nöjda över slutresultatet och jag kan nu lämna detta studentkort.
Fick beröm över asken jag gjorde till dem i helgen. Det var nämligen bara den ena som var närvarande när jag lämnade över asken.

Nu är det det andra bröllopskortet som ska göras. Jag har massa idéer... nu gäller det bara att få de på papper också :)

3 har sagt sin mening:

Monica sa...

Hihihi visst är det retligt när man är klar och nöjd... O så har man skrivit fel datum :-) Känner igen mig själv! :-) Så många gånger det har hänt. Själv har jag precis fått reda på att jag skickat iväg en tenta utan att bifoga tentan... Snacka om att ha semester i huvudet :-) Iallafall så blev ditt studentkort jättefint :-) Mottagaren kommer bli jätteglad!

Tack för idéen att göra bröllopskonvolutkort :-) Satt också o klura på hur jag skulle göra 2 bröllopskort. Men det är ju perfekt eftersom båda bröllopen önskar sig pengar vilket är kanon till konvoluten :-)
Kram kram!

Marie-Louise sa...

Hahaha ja det är inte lätt att hålla reda på alla datum! Men kortet blev ju supersnyggt ändå! Lycka till med bröllopskortet, du lär väl inte göra om samma tabbe i alla fall? ;) ;) Ha det bäst! Kram

Sollan sa...

Åååh, men en sån tur att du hann med att ändra det i tid då. Usch ibland gäller det att ha tungan rätt i mun och minnet i stilla sinne. ;)

Mina alster 2011

Mina alster 2010