måndag 20 juli 2009

SEMESTER!

Japp, idag är första vardagen på mina 4 veckors semester! Härligt att slippa gå upp en given tid. Kunna slappa och ta det lugnt och göra saker och ting i sin egna takt. Är själv några dagar men på fredag kommer tjejerna och sedan åker vi till Skåne på en liten semestertripp. Sara har med sig Mimmie. Lina har ingen kompis som följer med. Det ska bli skönt och bara vara i ett hus nära till vatten och köpcentrum.

6 har sagt sin mening:

mimmie sa...

det ska bli jättekul,ser fram emot det! tack för att jag fick följa med:)

Hanna sa...

Hoppas du får en riktigt härlig semester, men mycket sol och lata dagar-det är du verkligen värd!
Ha det bra!
Kramar från Hanna

Marie-Louise sa...

Grattis till semester!! Jag har gjort v 1 och det är ju såååå skönt! Ha det bra utan klocka och krav! Kram kram

Marie-Louise sa...

Hej igen...jag kan tyvärr inte komma den 8 aug, har en hel del annat att fixa med just nu. Men till hösten kommer jag igen! Hoppas ni får skoj, lite avundsjuk är jag allt.... :(

TinaStina sa...

Å va kul att läsa om allt du gjort! Jag har inte hälsat på på ett tag nu så det var lite att ta ikapp. Och säger bara... SHIT vilken massa dies du har!!!

Hörde att du kommer till Mita den 8:e! Va kul! Jag kommer också och har plockat ihop lite till loppisen. Hoppas vädret blir bra bara.

Ha en härlig semester! Jag själv har varit ledig två veckor och har fyra kvar. Känns hur bra som helst!

Kramar!

Sollan sa...

Hej vännen! Grattis till semester, vad skönt. Hoppas du får en vilsam och mysig sådan. Själv har jag en vecka kvar som jag ska förvalta väl- ;)
Kram på dig!

Mina alster 2011

Mina alster 2010