söndag 25 oktober 2009

Rapport från scrapträff

Hade ställt klockan på halv sju, gick upp tio över sju. Kände mig en aning stressad då jag dessutom behövde tanka bilen innan jag skulle vara i Vagnhärad halv nio. Men jag hann med 5 minuters marginal. Dock var Petra en aning sen men då hann jag lugna ner mig. Vi packade över mina saker i hennes bil och åkte mot scrapträffen i Stockholm. Vi åkte fel någon gång men kom snabbt på rätt väg igen. Ställde bilen precis utanför dörren och flyttade in alla saker, sen åkte Petra iväg och parkerade bilen. Jag gick upp med en väska i vardera handen och anmälde mig. De blev en aning förvånade då jag hade så lite packning :) Jag talade om att resten var nedanför trappen. Fick ju gå tre eller fyra vändor för att få upp alla våra saker... då blev de två tjejerna mer förvånade - och jag talade om att det var till två personer.

Jag hittade en plats men då jag inte var säker på vem Annika var, som skulle sitta med oss var, så packade jag inte upp något. TinaStina var på plats och när Petra kom upp så bytte vi plats så vi satt i närheten av henne och Veronica.
Efter en stund så frågade någon om jag var Tussemaja och jag svarade att det var jag. Det var ju Annika :) Alltid kul att träffa nya personer.

Vi började plocka upp alla saker och göra oss i ordning. Och helt plötsligt sträcker Petra över en påse till mig och säger att det är hennes PiF till mig. En helt underbar sjal i mohairgarn och ett annat garn som hon har virkat. Den byttes ut mot den egna jag hade och den värmde helt otroligt. Fick också en brosch som hon har gjort av pärlor och ståltråd - en kolibri, den är så söt.

Det tog en bra stund innan vi kom igång men till slut så började vi i alla fall. Men så kom ju lunchen i vägen. Iväg till ett ställe som hade pizza och pasta. Ganska små portioner men man blev mätt i alla fall. Vi gick till en affär och inhandlade lite drick, godis och choklad.
Både Petra och Annika (och säkert alla andra också) fick massor gjort medan jag, som vanligt, inte fick speciellt mycket producerat. Jag hade i alla fall fått ett projekt av Sara att dekorera hennes almanacka som hon hade köpt hos MitaAltheasMix. Kan inte säga att jag är speciellt nöjd med det jag hann med.
När jag gick över till projektet CD-album så fick jag flyt. Men så började Petra och Annika prata om mat... och jag började nog bli hungrig så jag hängde med till McDonald's. Vi tog med oss maten och åt i lokalen.

Det blev återigen dragning på bingo-ord och utlottning samt vinnare i LO's och kort. Bingon gick sådär för mig, det saknades totalt fyra ord till full bricka. Utlottningen av en Epic Six gick ju om möjligt ännu sämre - ett (1) nummer ifrån vinst! Jag skrek NEJ så jag blev hes i halsen. En kvinna vid bordet bakom mig skrek däremot JA då hon vann den. Jag behöver ingen ny stansmaskin men det är ju alltid kul att vinna :) Kul i alla fall för de som vann en varsin Epic Six.

Vid halv tio på kvällen började vi packa ihop för att åka hem. Både Annika och Petra skulle tillbaka på söndag men inte jag. Petra fick hämta bilen och sen packade vi in allt i bilen och åkte hem. Resan gick snabbt och vi pratade hela tiden. Från Vagnhärad åkte jag kl 22.52 och var hemma 23.32 så det tog 40 minuter för mig. Jag var totalt slut när jag kom hem - slängde bara in alla saker och gick sedan och lade mig. Somnade som en slagen hjälte.

Vaknade idag halv tio men gick och lade mig igen. Blev väckt av Sara vid ett då hon tyckte jag skulle gå upp... det tyckte jag också. In i duschen och nu sitter jag här.

Det var en kul och trevlig scrapträff! Gör jag gärna om :)

6 har sagt sin mening:

Anonym sa...

Va kul niverkat haft måste försöka hinna åka på träffar oftare/ jenny

Laila sa...

Lsttjo att du varit på Sthlms träff! :-)

viswpen sa...

Ja visst var det kul!! Jag vann dessutom på bingo på söndagen och fick lite fina blommor.
Vi måste ses snart igen!
Kram Petra

viswpen sa...

Ja visst var det kul!! Jag vann dessutom på bingo på söndagen och fick lite fina blommor.
Vi måste ses snart igen!
Kram Petra

Christina sa...

Hej Marita
Vilken rapport på alla trevligheter. Förstår mycket väl att du var trött.
Ses snart tror jag om du kommer på nästa träff. Har för mig att du anmält dig.
Kram Christina

~ankiann~ sa...

Kul att träffas :) Vi hade kul också på söndagen. Men då stannande vi inte lika länge :)

Mina alster 2011

Mina alster 2010