söndag 31 januari 2010

Bilen + Alter

I onsdags var jag till besiktningen för att visa upp att batteriet satt fast. Besiktningsmannen tog lappen och frågade om jag träffat länsman. Ja, svarade jag. Han gick iväg med lappen och kom tillbaka och talade om att det är en hel besiktning som ska göras! Poliserna hade talat om att jag skulle få göra en besiktning för att visa att batteriet satt fast... inte göra en hel besiktning! :( Men det var ju bara att få bilen genomgången med påföljd att jag fick en kontrollbesiktning pga några fel. Dessa hade troligen uppstått i och med placeringen i snödrivan men då jag inte visste att det skulle bli en hel besiktning så kollades ju inte hela bilen.
Det var som att hela bägaren rann över - jag grät mest hela dagen. I bilen, på jobbet och senare när jag skulle hämta en skadeblankett. Men nu har jag återhämtat mig. Shit happens, som man säger :)

Helgen har varit lugn. Sara och hennes pojkvän har varit hemma. Lina har varit barnvakt åt sina småsyskon. Jag har mest suttit och pysslat. Har sorterat i pysselrummet, köpt några tidsskriftssamlare och sorterat in tidningar och annat.
Pysslet har bestått i att altra två stycken smyckeshängare (en var till tjejerna). Jag gjorde en till mig förra veckan. Tipset som fick mig att göra slag i saken kom från den här tjejen. Har sett liknande tidigare (även till nyckelhängare).
Har dock inga bilder att visa ännu. Men det kommer :)

Förra veckan gjorde jag ett par kort; en till Kortinspiration och en till CreaForum. Har dock inte lagt ut dessa på något av ställena. Till kortinspiration är det för sent, eller jag har till midnatt på mig men jag har inte fotat de ännu.

Förhoppningsvis kan jag visa vad jag gjort i veckan som kommer.

Tussemaja02

2 har sagt sin mening:

Anna sa...

Ja, ibland blir det bara för mycket.
Då är det skönt att få gråta lite.
Skönt att du mår bättre nu.
Vilken skön, mysig och lugn helg du verkar ha haft.

Kram på dig!

Marie-Louise sa...

Gumman, men nu ska det väl lugna sig lite. Vi får se fram mot ljuset och kanske lite pyssel imorrn? STOR kram till dig!

Mina alster 2011

Mina alster 2010