söndag 24 januari 2010

Sjuk

I torsdags vaknade jag med ett ryck med direkt påföljd huvudvärk och ont i kroppen. Ringde till jobbet och ville ha semester. Men huvudvärken och ont i kroppen fick påföljden frossa... så jag hade inte bara försovit mig. Ringde jobbet på torsdagen för att prata med chefen men det var ju för sent (16.45). Ringde på fredag morgon och talade om att jag blev sjuk och var hemma även fredagen. Så irriterande att vara sjuk.

På lördagen frös och svettades jag om vartannat. Ingen feber dock *tack och lov*. Gjorde inte alls många knop. Tror jag plockade ur diskmaskinen :) Blev något bättre framåt kvällen så jag kunde göra lite mat åt mig. Annars satt jag vid pysselbordet och försökte få något gjort men det känns som jag tittade mest på Tim Holtz ;)
Mina ögon är känslig för ljus så jag har typ haft nerdraget överallt för att inte snön, och den lilla sol, ska lysa in. Lite småtråkigt att behöva göra det... men hellre det än att få migrän.

Påbörjade en liten tag som jag fyllde med Crackle accents så den fick ju ligga på tork hela natten. Nu är jag mer sugen på att köpa Crackle paint som jag gissar torkar lite fortare.


Tussemaja02

2 har sagt sin mening:

TinaStina sa...

Undrar just om vi har samma sjuka :) Mitt kom under fredagen men inte förrän på kvällen bröt det ut ordentligt. Inte heller någon feber men ont i halsen och huvudet och allmänt "tjock". Trist. Ville ut och gå en långpromenad idag.

Läste inläggen om olyckan. Vilka sjukt otrevliga poliser! Kunde de inte vara lite trevliga? Jag menar, det är ju inte så roligt att råka ut för en olycka på E4:an direkt :(

Krya på dig nu!

Kramen!

Therese Fredriksson sa...

Usch och fy. Hoppas verkligen du är bättre till tisdag. Jag fick en leverans från ikea idag så nu har jag också en fin liten papperskorg =) Kram

Mina alster 2011

Mina alster 2010