torsdag 21 januari 2010

Min bil är hemma

Ringde till Lars på kvällen och frågade hur det går med min bil. Han skulle ploga så de kommer fram på vägarna och sen skulle han fixa med den. Jag frågade hur illa det var med deras bil och de måste byta kofångare :( Jag ser alla pengar flyga iväg i rasande fart. Men det är bara att se glad ut och fortsätta leva.

Igår kväll kom Carina och hämtade mig och skjutsade mig till garaget/verkstan där min bil stod. Ny fälg och hela hjulet ditsatt. Jag åkte hem mycket lugnt och försiktigt... väldigt halt i Ålbergabacken. Det lät om vänster framhjul ungefär som när centrifugen sätter igång i tvättmaskinen. Men det gav sig efter en stund.

I morse försov jag mig skapligt. Fick huvudvärk och kände att jag hade ont i hela kroppen. Ringde jobbet och sade att jag tar semester idag (chefen var inte på plats så jag kunde inte prata med henne). Tror att allt kommit ikapp några dagar senare.

Idag ska jag inte göra något vettigt; sitta vid datorn, pyssla lite, plocka i köket och kanske sätta på tvättmaskinen. Mest bara vara.

Tussemaja02

3 har sagt sin mening:

Linda Horn sa...

Trillade in här nu.... usch så jobbigt du haft det senaste dagarna!!!! Hoppas att allt ordnar upp sig!

Suz sa...

Hej vännen! Det är ett annat gäng som är på onsdagarna,Mia är med där.
Du sviker väl oss inte;) vi tycker det är så kul när du är med!

Kram

Nina sa...

Hoppas det känns bättre!
Kram Nina

Mina alster 2011

Mina alster 2010