söndag 20 april 2008

Scrapträff och Årsfest

Äntligen en dag i Linköping med scrap, prat och umgänge. Hade med mig en kompis från Trosa. Trevligt var det och hon hade det trevligt. Det blev lite stressigt på slutet då vi var tvungna att åka senast klockan 17 för att jag skulle på fest klockan 19. Men vi klarade det galant :) Var hemma tio i sex och bara flytta över lite saker till hennes bil så hon kunde åka hem.

Och jag hoppade in i duschen. Klädde på mig - men fick gå in till grannarna för att be om hjälp att dra upp dragkedjan i klänningen :) Fick lite vin och gick sedan in till mig igen för att fortsätta med att få dit ansiktet och en skaplig frisyr. Gick in till grannarna när jag var klar och vi satte oss och prata lite. Sedan skjutsade han mig upp till festplatsen. Fick låna en reflexväst då jag skulle gå hem efter festen (hittade inte våra två).
Maten bestod av ris, kyckling, marinerade grönsaker, bröd och sallad. Drickat fick man stå för själv. Hade med mig en flaska vin. Det blev till slut dans till Mandix, vilka talade om att detta var deras sista spelning i gruppen Mandix. Det var ett par killar som filmade hela kalaset. Dansade lite och drack lite. Pratade med folk. Träffade en från min buggkurs och vi tränade lite bugg.

Blev erbjuden att följa med hem på efterfest hos en som var där men jag skippade det.
Vid 24 började jag bli trött och sliten och bestämde mig för att gå hem. Men jag hade dock redan bestämt mig för att fuska... hade skickat ett sms till en kompis i hopp om att de var vakna. Det var dem, och han erbjöd sig att skjutsa hem mig. Jag skickade ett sms när jag började gå och hann ju en bit innan han kom. Jag kan ju tala om att det var kallt! När han ringde för att kolla var jag var så kunde jag knappt svara för att kinderna var iskalla! Vi tog lite te när vi kom hem.

När han åkte hem så somnade jag som en slagen hjälte :) Inga insomningsproblem där inte! Vaknade dock av att jag var lite dålig i magen... gick upp och insåg att klockan var 7 på morgonen. Jag frös som en liten nisse! Gick dock och lade mig igen och frös fram till 11. Då hade solen kommit upp värmde mig. Gick sedan upp klockan 12.30 och är fortfarande väldigt trött och sliten efter gårdagen.

1 har sagt sin mening:

SCRAPGRODAN sa...

Även jag känner mig lite trött och sliten efter gårdagens fest. Var hemma 02.45 efter att ha städat.
Tur att du slapp gå hela vägen hem, -2grader visade termometern när jag kom hem.

Kram

Mina alster 2011

Mina alster 2010